Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Εκχύλισμα Cilantro


Ένα άγνωστο αποτοξινωτικό βαρέων μετάλλων, φυσικό ‘αντιβιοτικό’, αφροδισιακό, ηρεμιστικό του στομάχου και ανακουφιστικό ίαμα των ρευματισμών.
Σύμφωνα με έναν μεγάλο αριθμό επαγγελματικών πρωτόκολλων ευρείας εφαρμογής, το cilantro ή κινέζικο αγριοσέληνο (coriandrum sativum) ειδικεύεται στην αφαίρεση βαρέων μετάλλων, με ειδικότητα στον υδράργυρο, στο μόλυβδο και στο αλουμίνιο, από το ανθρώπινο σώμα.
Τα παγιδευμένα αποθέματα αυτών των μετάλλων μέσα στο σώμα έχει αποδειχτεί ότι προάγουν την ανάπτυξη ενός μεγάλου αριθμού μολυσματικών μικροοργανισμών, συμπεριλαμβανομένων των Χλαμυδίων (Chlamydia trachomatis), του ιού του απλού έρπητα 1 και 2, ακόμη και του μεγαλοκυτταροϊού προστατεύοντάς τα από τη δράση των κοινών αντιβιοτικών, που κάτω από άλλες συνθήκες θα είχαν την ικανότητα να τα απομονώσουν ή να ελέγξουν την τοξικότητα και τη μολυσματικότητά τους.

Σύμφωνα με την εργασία του Δρ. Omura, Y. Beckman, του Ιδρύματος Έρευνας Ασθενειών Καρδιάς (Heart Disease Research Foundation), στη Νέα Υόρκη με γενικό τίτλο: «ηλεκτροδερμική βελονιστική αντίσταση ασθενειών» το 1995 Aug, 20: 3-4, σελ. 195-229, μετά την αφαίρεση αυτών των αποθεμάτων βαρέων μετάλλων με χρήση του cilantro, οι μολύνσεις εξαλείφονται με επιτυχία:
" Ο ρόλος του υδραργύρου (Hg) στις ανθιστάμενες μολύνσεις και η αποτελεσματική θεραπεία του Chlamydia Trachomatis και της οικογένειας ιογενών μολύνσεων του Έρπη (και πιθανή θεραπεία για τον καρκίνο) μέσω αφαίρεσης των εντοπισμένων συσσωρεύσεων Υδραργύρου με Κινέζικο Αγριοσέληνο (Cilantro) και διοχετεύοντας αποτελεσματικά αντιβιοτικά χρησιμοποιώντας διάφορες αναβαθμισμένες μεθόδος λήψης φαρμάκων."
("Role of mercury (Hg) in resistant infections & effective treatment of Chlamydia Trachomatis and Herpes family viral infections (and potentialtreatment for cancer) by removing localized Hg deposits with Chinese Parsley (Cilantro) and delivering effective antibiotics using various drug uptake enhancement methods.")


1 σχόλιο:

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΗΡΘΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΩ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΗΘΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΓΕΜΑΤΟ ΧΡΩΜΑΤΑ-ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ.ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΑΛΙ ΝΑ ΣΑΣ ΒΡΩ ΚΑΛΑ ΟΛΟΥΣ-ΟΛΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙΚΟ ΜΟΥ ΤΕΛΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ.
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!!!

Blog Widget by LinkWithin