Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Liv52 – Το καλύτερο Αποτοξινωτικό του Ήπατος

Το ήπαρ (συκώτι) είναι από τα πιο σημαντικά όργανα του σώματός μας και παίζει σπουδαίο ρόλο σε κάθε ασθένεια. Το Liv52 είναι μια φυτική φόρμουλα, βασισμένη στην θεραπευτική ιατρική της Αγιουρβέδα, η οποία προλαμβάνει και διορθώνει τις ηπατικές βλάβες, βοηθάει στην αναγέννηση των ηπατικών κυττάρων και στη σωστή λειτουργία του συκωτιού.

Οι λειτουργίες του ήπατος είναι απαραίτητες για τη ζωή και περιλαμβάνουν:
-Την επεξεργασία και αποβολή αχρείαστων ουσιών του οργανισμού.
-Tο μεταβολισμό και την εξουδετέρωση τοξικών ουσιών.
-Την αποθήκευση γλυκόζης και απελευθέρωσής της στο αίμα όταν οι ενεργειακές ανάγκες του οργανισμού το απαιτούν.
-Την παραγωγή μεγάλου αριθμού ουσιών και πρωτεϊνών χωρίς τις οποίες η ζωή είναι αδύνατη (λευκωματίνη, χολή, χοληστερόλη, παράγοντες πήξης του ανοσοποιητικού συστήματος).
Με λίγα λόγια, το συκώτι εκτελεί χρέη εργοστασίου αποτοξίνωσης, αποθήκευσης ενέργειας και συνεχούς παραγωγής ζωτικών παραγόντων για τον οργανισμό μας.

Το Liv52 ενισχύει την ομαλή λειτουργία του συκωτιού ενώ παράλληλα το προστατεύει από το αλκοόλ, τα φάρμακα και τις χημικές ηπατοτοξικές ουσίες, την παρατεταμένη αντιβίωση, την χημειοθεραπεία και την ακτινοθεραπεία. Δρα αποτοξινωτικά εναντίον όλων εκείνων των τοξικών ρύπων που, λόγω μολύνσεως του περιβάλλοντος, εισέρχονται στον οργανισμό μέσω του αέρα, της τροφής ή του νερού. Συνιστάται για την αντιμετώπιση της ηπατίτιδας, της κίρρωσης και του ίκτερου. Βελτιώνει, επίσης, την πέψη και την αφομοίωση των τροφών, τονώνει τον οργανισμό, βοηθάει τους αθλητές και όσους υπόκεινται σε σωματική καταπόνηση και στρες. Είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για τα αδύνατα και ανόρεκτα παιδιά.


Πως λειτουργεί:
  • Το Liv-52 αποκαθιστά ή βελτιώνει τη λειτουργική αποτελεσματικότητα του συκωτιού, προστατεύοντας το ηπατικό παρέγχυμα και προωθώντας την αναγέννηση των ηπατικών κυττάρων.
  • Ρυθμίζει τα επίπεδα των ηπατικών ενζύμων και βελτιστοποιεί την ηπατική λειτουργία μέσω της ταχείας εξάλειψης της ακεταλδεΰδης, του τοξικού ενδιάμεσου μεταβολίτη που προέρχεται από το αλκοόλ, προστατεύοντας παράλληλα το συκώτι από οποιαδήποτε βλάβες μπορεί να προκαλέσει. Εξουδετερώνει κάθε είδους τοξίνες και δηλητήρια από τα τρόφιμα, το νερό, τον αέρα και τα φάρμακα. 
  • Η αντι-υπεροξειδωτική δράση του Liv.52 αποτρέπει από την απώλεια της λειτουργικής ακεραιότητας της κυτταρικής μεμβράνης, διατηρεί το κυτόχρωμα P-450 (υπεροικογένεια ενζύμων που παίζουν σημαντικό ρόλο στη μεταφορά ενέργειας στα κύτταρα), και επιταχύνει την αποκατάσταση των λειτουργιών του ήπατος σε περίπτωση μόλυνσης από ηπατίτιδα.
  • Μειώνει τη λιποτροπική δραστηριότητα σε περιπτώσεις χρόνιου αλκοολισμού και αποτρέπει τη λιπώδη διάβρωση του ήπατος. 
  • Σε περίπτωση προ-κιρρωτικής κατάστασης του ασθενούς, το Liv.52 προλαμβάνει την εξέλιξη της νόσου και αποτρέπει την περαιτέρω βλάβη του ήπατος. 
  • Δυναμώνει το εξασθενημένο ήπαρ - Δημιουργεί όρεξη - Βοηθά στην καλύτερη αφομοίωση των τροφών, στην αύξηση του βάρους & στη δημιουργία ενός αισθήματος ευεξίας - εξασφαλίζει κανονική ανάπτυξη. Διεγείρει την λειτουργία της αιμοποίησης.

Ενδείξεις που χρήζονται τη λήψη του Liv52:
Διογκωμένο ή παχύ ήπαρ.
Λοιμώδης και τοξική ηπατίτιδα εξ αιτίας φαρμάκων, αλκοόλ, χημικών κ.λ.π.
Χρόνια ενεργός ηπατίτιδα – Ίκτερος.
Κίρρωση του ήπατος ενηλίκων - Προ-κιρρωτικές καταστάσεις - Μετα-νεκρωτική κίρρωση.
Κόπωση και στρες σε αθλητές, ορειβάτες κ.λ.π.
Για την προστασία (αποτοξίνωση) από βλάβες του ήπατος οφειλόμενες σε αλκοόλ, φάρμακα και χημικές ηπατοτοξικές ουσίες.
Για την πρόληψη της εξασθενήσεως του ήπατος μετά από παρατεταμένη χρήση αντιβιοτικών και άλλων φαρμάκων που αποτοξινώνονται στο ήπαρ.
Ανορεξία - σαν θεραπεία υποστηρίξεως.

Δεν διαπιστώθηκε καμμία παρενέργεια ή αλληλεπίδραση με άλλα φάρμακα.Το Liv 52 θεωρείται απολύτως ασφαλές ακόμη και σε παρατεταμένη χρήση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blog Widget by LinkWithin