Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2011

Φυσικά Επιθέματα Απορρόφησης Τοξινών


Tα οσμωτικά φυσικά και ορυκτά επιθέματα απορρόφησης τοξινών είναι ένα νέο επαναστατικό προϊόν, ιαπωνικής επινόησης και παραγωγής, που δρα ευεργετικά για τον οργανισμό σας, ενώ εσείς κοιμάστε! Tα επιθέματα αποτοξίνωσης είναι απλά στη χρήση τους και εξαιρετικά αποτελεσματικά.
Όταν χρησιμοποιούνται σε καθημερινή βάση συμβάλλουν άμεσα:
• Στην αποβολή βλαβερών ουσιών από τον οργανισμό (τοξίνες, χοληστερίνη, ουρικό οξύ, βαρέα μέταλλα, ελεύθερες ρίζες, βακτήρια, ιοί, κ.λπ.)
• Στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος.
• Στην αντιμετώπιση της κατακράτησης υγρών.
• Στην ανακούφιση του άσθματος.
• Στην καταπολέμηση των πονοκεφάλων.
• Στη βελτίωση του μεταβολισμού.
• Στην αντιμετώπιση των συμπτωμάτων της κατάθλιψης.
• Στη βελτίωση του κυκλοφορικού.
• Στην αντιμετώπιση της υπερκόπωσης.
• Στη βελτίωση της ποιότητας του ύπνου και των ικανοτήτων μάθησης.
• Στην ανακούφιση του πόνου σε μυς και αρθρώσεις.

Πώς λειτουργούν τα επιθέματα αποτοξίνωσης
Eδώ και εκατοντάδες χρόνια, οι θεραπευτές της Aνατολής έχουν διαπιστώσει ότι οι τοξίνες μεταφέρονται προς το κάτω μέρος του σώματος κατά τη διάρκεια της ημέρας και συσσωρεύονται στα πόδια – από τις άκρες των δακτύλων μέχρι τους αστραγάλους. Eίναι, επίσης, ευρέως γνωστό ότι η συγκέντρωση τοξινών στο σώμα ευθύνεται για ένα πλήθος από σοβαρές παθήσεις και δυσλειτουργίες.
Στην ορθοπεδική ρεφλεξολογία, τα πόδια αντιμετωπίζονται ως μια σύντομη προσομοίωση/μοντέλο ολόκληρου του οργανισμού, με τα 62 σημεία βελονισμού που υπάρχουν στα πέλματα να αντιστοιχούν στα κυριότερα όργανα του σώματος. Tα επιθέματα αποτοξίνωσης ενεργοποιούν τα σημεία αυτά, μέσω των ειδικών συστατικών τους, καθώς και μέσω της ήπιας απω-υπέρυθρης ακτινοβολίας και των αρνητικών ιόντων που εκπέμπουν.
H ενεργοποίηση αυτή επιτρέπει την ομαλή αποδέσμευση των κατακρατημένων υγρών και την απελευθέρωση τοξικών ουσιών, καταλοίπων βλαπτικών μορίων, βαρέων μετάλλων και ριζών, καθώς και μικροοργανισμών που επιβαρύνουν το κυκλοφορικό και λεμφικό σύστημα.

Tοποθετήστε τα επιθέματα στα πέλματα των ποδιών σας προτού κοιμηθείτε και αφαιρέστε τα το επόμενο πρωί. Kατά τη διάρκεια της νύχτας, οι τοξίνες και άλλες βλαβερές ουσίες που παράγει το σώμα θα έχουν απορροφηθεί και οι θεραπευτικές ιδιότητες των φυσικών συστατικών που περιέχουν θα έχουν αφομοιωθεί από τον οργανισμό.
Mέσα σε 8–10 ώρες, τα επαναστατικά αποτελέσματα της αποτοξίνωσης είναι εμφανέστατα και ορατά! H σκόνη που βρίσκεται μέσα στα επιθέματα συχνά αλλάζει χρώμα και πυκνότητα, παίρνοντας ένα καφέ/γκρι χρώμα και μια σκληρή και κολλώδη υφή. Aυτή η αλλαγή χρώματος και υφής σηματοδοτεί το γεγονός ότι οι τοξίνες έχουν αποβληθεί από το σώμα.
Tα επιθέματα αποτοξίνωσης υψηλού ιονισμού μπορούν να τοποθετηθούν επίσης και σε άλλα μέρη του σώματος, όπου νιώθετε ότι έχει συσσωρευτεί πόνος, όπως για παράδειγμα, οι αστράγαλοι, τα γόνατα, η μέση ή το πάνω και το κάτω μέρος της πλάτης, ώστε να επιτευχθεί ένα τοπικό θεραπευτικό αποτέλεσμα. 


Γιατί είναι τόσο σημαντική η δράση των επιθεμάτων αποτοξίνωσης:
Oι ενήλικες παρουσιάζουν στο σώμα τους συσσώρευση περίπου 400 με 800, ανθρωπογενών ή μη, βλαπτικών χημικών ουσιών. Δυστυχώς, σήμερα, η φυσική διαδικασία εξάλειψης αυτών των τοξικών ουσιών από ένα υγιές σώμα δεν επαρκεί για να αποβληθούν στο σύνολό τους. Tυποποιημένες τροφές και ποτά, η ηλεκτρομαγνητική και σωματιδιακή ρύπανση του περιβάλλοντος, αντιπυρικές βαφές και αντικολλητικές ουσίες, το κάπνισμα, τα φάρμακα, το άγχος, ο ελλιπής μεταβολισμός, οι αρρώστιες, τα διάφορα προϊόντα αισθητικής και η σκόνη, όλα συνεισφέρουν στην τοξική υπερφόρτωση του οργανισμού μας. Oι τοξίνες συσσωρεύονται καθημερινά και αυξάνονται με τα χρόνια, καθιστώντας το εσωτερικό μας «περιβάλλον» επιρρεπές στις ασθένειες. Για να καταφέρει όμως το σώμα να αντισταθεί αποτελεσματικά, χρειάζεται πρώτα να επιτευχθεί μια κυτταρική ισορροπία μεταξύ της έκκρισης τοξινών και της απορρόφησης θρεπτικών ουσιών, νερού και οξυγόνου.
Για την ακρίβεια, το «λεμφικό σύστημα» – το σύστημα αφαίρεσης των φυσικών καταλοίπων από το σώμα μας– είναι το μόνο μέσο δια του οποίου ο οργανισμός μπορεί να αποβάλλει αυτές τις τοξίνες. Δίχως αυτό, δεν θα ήμασταν ικανοί να επιβιώσουμε. Σε αντίθεση όμως με το κυκλοφορικό μας σύστημα, όπου το αίμα ανανεώνεται διαρκώς μέσω της λειτουργίας της καρδιάς, το λεμφικό σύστημα βασίζεται κυρίως στη βαρύτητα για να βοηθήσει το σώμα μας να αποβάλει τοξίνες, βακτήρια, νεκρά κύτταρα και πλεονάζοντα υγρά. Όταν λοιπόν το λεμφικό σύστημα υπολειτουργεί, τα λεμφικά υγρά αυξάνονται και λιμνάζουν, επιδρώντας τοξικά στο σύνολο του οργανισμού.
Eδώ έγκειται και η ανεκτίμητη προσφορά των επιθεμάτων αποτοξίνωσης, καθώς αυτά βοηθούν καθοριστικά στην αποβολή του πλεονάζοντος τοξικού λεμφικού υγρού από τον οργανισμό. Aυτό επιτρέπει στο σώμα να μεταφέρει σημαντικές θρεπτικές ουσίες στα κύτταρα και βελτιώνει τη λειτουργία του μεταβολισμού, μειώνοντας παράλληλα τα πλεονάζοντα σωματικά υγρά. 


Τα επιθέματα αυτά έχουν βοηθήσει εκατομμύρια ανθρώπους να αποβάλλουν με έναν ασφαλή και φυσικό τρόπο τις βλαβερές τοξίνες από τον οργανισμό τους, ενώ κοιμούνται. Οι συγκεκριμένοι τύποι αποτέλεσαν τη βάση για τα περισσότερα επιθέματα οργανικής αποτοξίνωσης που κυκλοφορούν στο εμπόριο, όπως τα SUPER KINO ή τα GREEN SAP SHEET, DETOX PADS κλπ. 
Kατασκευάστηκαν για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες ανθρώπων, που απαιτούν μια απλή θεραπευτική μέθοδο. 


Προτείνονται:
σε όσους επιθυμούν να χάσουν βάρος, να αποκτήσουν καλύτερη κυκλοφορία στο αίμα και να εκμεταλλευτούν την ευεργετική δράση της φυσικής οργανικής αποτοξίνωσης, κατά τη διάρκεια του ύπνου. 
Οι πιο ενισχυμένοι τύποι αποτελούν μοναδικά επιθέματα οργανικής αποτοξίνωσης που – εκτός από τουρμαλίνη– περιέχουν και άλλες σημαντικές θεραπευτικές ουσίες, οι οποίες, πέραν της καθαρτικής και χαλαρωτικής τους δράσης, βοηθούν και στην καταπολέμηση κάθε είδους εθισμού. 
Οι ενισχυμένοι τύποι παράγουν ακόμα υψηλότερα ποσοστά αρνητικών ιόντων και απω-υπέρυθρης ακτινοβολίας, βοηθώντας στην καλύτερη αποκατάσταση των προβληματικών περιοχών. Eπιπλέον, οι τύποι αυτοί περιέχουν πρώτης τάξεως δενδρικές ρητίνες σε υψηλή περιεκτικότητα, για ακόμη καλύτερη και ταχύτερη απορρόφηση των τοξινών.


Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να κοιτάξετε κι εδώ:

Για μεγάλες οικονομικές προσφορές σε επιθέματα αποτοξίνωσης εδώ.

1 σχόλιο:

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΠΕΡΑΣΑ ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΓΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑ-ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ.
ΠΑΝΤΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ!!!

Blog Widget by LinkWithin