Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

Αιθερικός Χρυσός ( E t h e r i u m G o l d )


Μια μη τοξική εναλλακτική θεραπεία του Συνδρόμου Διάσπασης Προσοχής,
της Πνευματικής Αστάθειας και άλλων Διαταραχών του Εγκεφάλου και της Σκέψης. 

Εξισορροπεί τον Εγκέφαλο - Βελτιώνει τη Διανοητική Διαύγεια.
Το Etherium Gold είναι ένα φυσικό κοίτασμα που δημιουργείται σε αρχαία θαλάσσια στρώματα, πλούσιο σε φυσικά μονοατομικά και κολλοειδή ορυκτά στοιχεία. Το Etherium Gold αποτελείται από πυρίτιο και άλλα 70 φυσικά ορυκτά στοιχεία στα οποία συμπεριλαμβάνονται μαγνήσιο, κάλιο, λευκόχρυσος, νάτριο, ασβέστιο, σίδηρος, ιρίδιο και χρυσός. Επιδρώντας με τον ίδιο μηχανισμό της Ομοιοπαθητικής Ιατρικής, αυτά τα ιχνοστοιχεία δεν απορροφούνται στην πραγματικότητα μέσα στο σώμα, αλλά είναι ικανά να επιδρούν πάνω στο σώμα μέσα από τα αιθερικά πεδία του. 

Μερικά από τα αναφερθέντα ευεργετήματα του Αιθερικού Χρυσού είναι:
• Βελτίωση της διανοητικής λειτουργίας
• Ικανότητα πιο αποτελεσματικής αντιμετώπισης σε καταστάσεις στρες
• Μεγαλύτερη χαλάρωση και ηρεμία
• Βαθύτερη συγκέντρωση και εστίαση σκέψης
• Εναρμόνιση των δύο ημισφαιρίων του εγκεφάλου
• Αύξηση της δημιουργικότητας
• Διευκόλυνση και ανάπτυξη της ολιστικής σκέψης με ταυτόχρονη λειτουργία του αριστερού και του δεξιού ημισφαιρίου. 

Το Etherium Gold, ονομάζεται έτσι λόγω των καταστάσεων επεκταμένης συνείδησης που πολλοί άνθρωποι βιώνουν όταν τον λαμβάνουν. Πολλές από αυτές τις εμπειρίες φαίνονται να μοιάζουν με εκείνες που είναι καταγεγραμμένες σε αρχαία κείμενα που περιγράφουν τη χρήση "Λευκού Χρυσού". Ο Λευκός Χρυσός παρεχόταν μέσα σε μυητικές διαδικασίες από ιεροφάντες και αρχιερείς σε κάποιους αρχαίους πολιτισμούς, με σκοπό την επέκταση της συνείδησης σαν μέρος της ιερής τελετουργίας. Κάποιοι ισχυρίζονται ότι οι Αιθερικός Χρυσός αποτελεί το μυστικό της φιλοσοφικής λίθου των αλχημιστών και αντιστοιχεί στον ίδιο τον αλχημικό χρυσό!

 

Στις μέρες μας, η έρευνα με τεχνικές βιοανάδρασης είναι ενδεικτική μιας ξεκάθαρης μείωσης της συναισθηματικής αντιδραστικότητας και του γεγονότος ότι τα άτομα γίνονται πιο ισορροπημένα και πιο γαλήνια μετά τη χορήγηση Etherium Gold. Σε κλινικά πειράματα, τα πιο φανερά και σταθερά αποτελέσματα συμβαίνουν σε μετρήσεις ηλεκτροεγκεφαλογραφημάτων μετά από λήψη Etherium Gold. Στο 90% των εθελοντών, οι συχνότητες των εγκεφαλικών κυμάτων τους τείνουν να εξισορροπούν και όλες οι διαλογιστικές ζώνες συχνοτήτων δείχνουν μεγαλύτερη δραστηριοποίηση σε σχέση με τις ζώνες των συχνοτήτων της απλής εγκεφαλικής σκέψης, τα κύματα βήτα.

Εγκεφαλογράφημα πριν τη λήψη Etherium Gold

Εγκεφαλογράφημα μετά από 3 ημερών λήψη Etherium Gold

Είναι σε μεγάλη κλίμακα αποδεκτό ότι οι περισσότεροι άνθρωποι με υψηλή δραστηριότητα κυμάτων «άλφα» και «θήτα» (συγκρινόμενα με τα «βήτα» κύματα της κατάστασης της εγρήγορσης) θεωρούνται ότι είναι «δεξιο-εγκεφαλικοί», δηλαδή δημιουργικοί, διαλογιστικοί και καλλιτεχνικοί. Οι άνθρωποι με υψηλή δραστηριότητα κυμάτων βήτα θεωρούνται σαν «αριστερο-εγκεφαλικοί» δηλαδή, λογικοί, μαθηματικοί με γραμμική σκέψη. Το Etherium Gold εξισορροπεί τις διαφορές στην ένταση της δραστηριότητας των κυμάτων του εγκεφάλου μεταξύ του αριστερού και του δεξιού ημισφαιρίου. Ως εκ τούτου θεωρείται ότι μπορεί να βοηθήσει έναν άνθρωπο να αποκτήσει «Ολιστική Σκέψη». Το Alphalearning Ινστιτούτο στο Lugano της Ελβετίας, αναφέρει επιγραμματικά: «Η έρευνά μας δείχνει ξεκάθαρα ότι οι ανισορροπίες μεταξύ αριστερού-δεξιού εγκεφάλου κυριαρχούν σε πολλές διανοητικές δυσλειτουργίες της συμπεριφοράς όπως η δυσλεξία και το σύνδρομο της διάσπασης προσοχής (ADHD). To Etherium Gold βοηθά σε όλες αυτές...»
To Etherium Gold διεγείρει τα άνω τσάκρας του σώματος, ενισχύει την επίγνωση της έκτης αίσθησης, βαθαίνει το διαλογισμό και τη συγκέντρωση, εναρμονίζει τα δύο ημισφαίρια του εγκεφάλου, βοηθά τη δημιουργία άλφα κυμάτων στους αριστερο-εγκεφαλικούς και τη δημιουργία βήτα κυμάτων στους δεξιο-εγκεφαλικούς ανθρώπους αυξάνοντας έτσι τη δημιουργικότητά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blog Widget by LinkWithin