Δευτέρα, 9 Μαΐου 2011

Χηλίωση - Θεραπεία αιμοφόρων αγγείων


Τι είναι η χηλίωση

       
Η θεραπεία Χηλίωση (kelation) είναι μια διαδικασία που εμπεριέχει τη χρήση Χηλοειδών παραγόντων (από την Ελληνική λέξη ‘χηλή’ - αρπάγη καθήλωσης) για να απομακρύνει βαρέα μέταλλα και τοξίνες από το σώμα. Η θεραπεία Κelation με λήψη από το στόμα είναι μια ασφαλής και φυσική θεραπεία που βοηθά εξαιρετικά την πρόληψη αλλά και τη θεραπεία ασθενειών του κυκλοφοριακού συστήματος, τόσο στις αρτηρίες όσο και στις φλέβες του.  

Η Χηλίωση υποστηρίζει την υγεία όλου του κυκλοφοριακού και βοηθά το σώμα να θεραπευτεί μόνο του με φυσικό τρόπο. Η έρευνα δείχνει ότι η θεραπεία χηλίωσης είναι αποτελεσματική σε:
   Καθάρισμα των αρτηριακών πλακών
   Μείωση των βλαβερών ελευθέρων ριζών
   Αφαίρεση των βαρέων μετάλλων
   Αύξηση της ροής του αίματος
   Ενδυνάμωση των αιμοφόρων αγγείων και των φλεβών

Επίσης:
   - μειώνει την υψηλή αρτηριακή πίεση
   - βελτιώνει την πρόσληψη οξυγόνου από τα κύτταρα
   - βελτιώνει τη μνήμη
   - ανακουφίζει τους πόνους στα άκρα
   - αυξάνει την ελαστικότητα των αιμοφόρων αγγείων
   - βελτιώνει τη ροή του αίματος στην καρδιά 

 
Προλαμβάνει και θεραπεύει τις ασθένειες της καρδιάς, την αρτηριοσκλήρυνση και τα κυκλοφοριακά προβλήματα χρησιμοποιώντας ένα ειδικά σχηματισμένο διατροφικό προϊόν σε θεραπευτικές δόσεις. Είναι μια 100% ασφαλής μη-χειρουργική και ανώδυνη μέθοδος σχεδιασμένη για να βελτιώσει δυναμικά την κυκλοφορία μέσα από διάλυση των αρτηριακών πλακών και αφαίρεση βαρέων μετάλλων. Υπάρχουν μερικά σκευάσματα που κάνουν τη χηλίωση στον οργανισμό.
Το ένα από αυτά είναι το Kelation Plus - σε μορφή σκόνης που λαμβάνεται από το στόμα.

Η λήψη του Kelation από το στόμα θεραπεύει ολόκληρο το κυκλοφοριακό σύστημα (φλέβες, αρτηρίες, αρτηριόλια και τριχοειδή).
Το σκεύασμα Kelation Plus λειτουργεί σαν ένα πανίσχυρο αντιοξειδωτικό, πολυβιταμινούχο συμπλήρωμα που περιέχει επιπλέον συγκεκριμένα και ειδικά ιχνοστοιχεία και αμινοξέα με κύριο το EDTA. Το EDTA είναι ένα αμινοξύ που χρησιμοποιείται σε ολόκληρο τον κόσμο για την αφαίρεση βαρέων μετάλλων σε τοξικές συγκεντρώσεις μέσα στους ιστούς του σώματος. Ενώνεται αποτελεσματικά με τα τοξικά μέταλλα και τα άλατα ασβεστίου που συνιστούν την αρτηριακή πλάκα. Στη συνέχεια απομακρύνει αυτές τις ουσίες από το σώμα μέσω των νεφρών και των ουροφόρων οδών.
Το σκεύασμα Kelation Plus περιέχει μεγάλα ποσά Βιταμινών και ιχνοστοιχείων τα οποία είναι οι καταλύτες για την ανάπτυξη και την αποκατάσταση των κυττάρων. Αυτά τα απαραίτητα στοιχεία είναι που ενισχύουν τη δράση των ενζύμων στα αρτηριακά τοιχώματα και τα καθιστούν ικανά να προστατεύουν από τη διαδικασία δημιουργίας αρτηριακών πλακών και ελευθέρων ριζών. 

Άλλα είναι τα υπόθετα Detox-All ή Cardio-Clear. Το τελευταίο διατίθεται και σε μορφή καψουλών.


Τα υπόθετα χηλίωσης περιέχουν και το αμινοξύ EDTA, αλλά κυρίως, λόγω της μορφής τους, είναι πολύ πιο δραστικά στη θεραπεία χηλίωσης του οργανισμού. Τα καλύτερα αποτελέσματα επιτυγχάνονται μετά από χορήγηση 6 μηνών.
Είναι ασφαλή ακόμη και για παιδιά, ειδικά για τα αυτιστικά παιδιά, στα οποία αφαιρούν τον υδράργυρο, τον μόλυβδο, το κάδμιο, το αλουμίνιο και άλλα βαριά μέταλλα με ασφάλεια από το σώμα.

Τα πλεονεκτήματα της Θεραπείας Χηλίωσης
- Εξοικονομείτε χρήματα και χρόνο όπως και τον κίνδυνο των χειρουργικών επεμβάσεων.
- Είναι μια τελείως ανώδυνη θεραπεία που γίνεται στο σώμα σας την ώρα που κοιμάστε.
- Αφαιρείτε με φυσικό και ήπιο τρόπο τα βαριά μέταλλα έξω από το σώμα, ανακουφίζοντας ταυτόχρονα τα νεφρά και το συκώτι από το βαρύ φορτίο των τοξινών το οποίο αναγκάζονται να επωμίζονται καθημερινά χωρίς σημαντικά αποτελέσματα.
- Είναι πολύ πιο οικονομικό από οποιαδήποτε επέμβαση ή χρόνια φαρμακευτική αγωγή σε σχέση με την αποτελεσματική, ανώδυνη και τόσο σημαντική για το σώμα θεραπεία που προσφέρει.
1 σχόλιο:

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

Καλό υπόλοιπο εβδομαδας και καλο μηνα απο αυριο. Ας εχουμε* προχειρο * παντα ενα χαμογελο να το μοιρασουμε σε οσους το εχουν αναγκη. Δεν στοιχιζει τιποτα,αλλα αξίζει πολλά.
Να εισαι παντα καλά.Αργω να περασω αλλα παντα προσπαθω να ειμαι συνεπης:)
Παντα εξαιρετικες οι αναρτησεις σου!!!

Blog Widget by LinkWithin