Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

Ο μύκητας Candida και η θεραπεία του - ThreeLac


Ας μιλήσουμε λίγο για τη μαγιά...
Πολλή συζήτηση γίνεται τελευταία για το θέμα της μαγιάς, των μυκήτων και της καντιντίασης. Υπάρχουν πολλές γνώμες, της ορθόδοξης αλλά κυρίως της εναλλακτικής ιατρικής, που προτείνουν τεστ με συμπτώματα, διάφορα προϊόντα και συνταγές αντιμετώπισης.
Από τη στιγμή που ένα άτομο δείχνει ενδιαφέρον για το πρόβλημα των μυκήτων συνήθως έχει κάποια θέματα υγείας να επιλύσει. Ίσως να ταλαιπωρείται για αρκετό καιρό ψάχνοντας τι συμβαίνει με την υγεία του. Πολλά άτομα απ’ αυτά δεν καταφέρνουν να ανακαλύψουν ποιο είναι το πρόβλημά τους και αυτό τους φέρνει πραγματικό αδιέξοδο και απογοήτευση. Το να πληρώνουν για προϊόντα που δεν κάνουν τη δουλειά τους μεγαλώνει αυτή την απογοήτευσή τους. Το γεγονός όμως παραμένει και τα συμπτώματά τους είναι πολύ πιθανό να οφείλονται στο μυκητιασικό σύνδρομο από τον ζυμομύκητα της μαγιάς candida ή "candida albicans" που παρασιτεί μέσα στο έντερό τους. 
 

Ας μιλήσουμε λίγο για τους λόγους που αυτό συμβαίνει...
Ο μύκητας της μαγιάς ξαφνικά αρχίζει να αναπτύσσεται εκτός ελέγχου!
Το γαστρεντερικό σύστημα είναι ένα εκπληκτικής λειτουργίας όργανο. Ακόμη και όταν κοιμόμαστε λαμβάνει χώρα εκεί μια συνεχής δραστηριότητα. Χιλιάδες κύτταρα ζύμωσης είναι απασχολημένα με την εργασία τους. Κοιτάνε τη δουλειά τους και μας αφήνουν ήσυχους. Μπορούν να είναι παρόντα σε κάθε άτομο, κυρίως στα όργανα του γαστρεντερικού, χωρίς να εμφανίζουν καθόλου συμπτώματα ασθένειας. Όταν όμως κάτι ενεργοποιήσει το μικρό ποσοστό των «κακών μυκήτων» αυτή η ισορροπία μπορεί να χαθεί και τότε δυσάρεστες αντιδράσεις αρχίζουν να συμβαίνουν… Καντιντίαση ονομάζεται η μόλυνση που προκαλείται από τη μη φυσιολογική ανάπτυξη της Candida albicans. 


Παράγοντες που ευνοούν την ανάπτυξη λοιμώξεων από Candida:
·  Χορήγηση αντιβιοτικών ευρέως φάσματος
·  Ορμονοθεραπεία
·  Παρατεταμένη θεραπεία με κορτικοειδή
·  Υπεργλυκαιμία - οξέωση
·  Χρήση ενδοφλεβίων καθετήρων
·  Αντινεοπλασματική χημειοθεραπεία
·  Ακτινοθεραπεία
·  Ουδετεροπενία
·  Βαριές χειρουργικές επεμβάσεις
·  Βακτηριαιμία
·  Αιμοκάθαρση 

 

Συμβατικά μέτρα θεραπείας

Χρησιμοποιούνται χημικά αντιμυκητιασικά φάρμακα, αναλόγως της εστίας και της βαρύτητας της καντιντίασης. Παρόλο που τα αντιμυκητιασικά φάρμακα μειώνουν τον πληθυσμό της candida, οι λοιμώξεις μπορούν να υποτροπιάσουν. 

Φυσικά μέτρα αντιμετώπισης

Υπάρχουν πολλές αιτίες για την υπερανάπτυξη της candida albicans, οι οποίες παρατίθενται παραπάνω. Μία από τις πιο συχνές αιτίες είναι η επανειλημμένη χρήση αντιβιοτικών, όπως και η χρήση κορτιζόνης ή αντισυλληπτικών φαρμάκων (τα αντιβιοτικά καταστρέφουν τους επικίνδυνους μικροοργανισμούς αλλά και τους "καλούς", επιτρέποντας στην candida να αναπτυχθεί στη θέση τους). Επίσης, μια διατροφή που περιέχει πολλές επεξεργασμένες τροφές (δηλαδή ζάχαρη και επεξεργασμένους υδρογονάνθρακες) μπορεί να οδηγήσει σε διαταραχές της φυσιολογικής χλωρίδας του γαστρεντερικού συστήματος, επιτρέποντας στην Candida albicans, λοιπούς μύκητες και παράσιτα να αυξήσουν τον πληθυσμό τους. Οι μυκητιάσεις του κόλπου μπορούν να προκληθούν από ένα μολυσμένο σύντροφο (στην οποία περίπτωση κρίνεται απαραίτητη και η θεραπεία του συντρόφου). Μείωση στη χρήση των αντιβιοτικών, βελτίωση της διατροφής (και ίσως συμπληρώματα ενζύμων ή προβιοτικών), περιορισμός ή αποχή από το σεξ όσο υπάρχει η λοίμωξη μπορούν να βοηθήσουν στην αντιμετώπισης της καντιντίασης. 


ThreeLac Candida Defense 
Εκτός από τη προσεκτική διατροφή και τα φυσικά μέτρα πρόληψης και αντιμετώπισης του μύκητα Candida, υπάρχει και ένα φυσικό προϊόν: το ThreeLac Candida Defense. Η φόρμουλα αυτή είναι πλήρης σε ζωντανά βακτήρια, φιλικά προς τον οργανισμό, τα οποία αρχίζουν αμέσως να δουλεύουν βοηθώντας το σώμα να ξεφορτωθεί τους μύκητες candida που προκαλούν γενικευμένες μυκητιάσεις, άφθες και το σύνδρομο της χρόνιας candidiasis.


  • Τα αποτελέσματα που πρέπει να περιμένετε από το ThreeLac Candida Defense είναι :
    • Αποκατάσταση των τιμών του pH του σώματος. Ένα αλκαλικό pH είναι θεμελιώδες στη διαχείριση της candidiasis και των μυκητιάσεων.
    • Ανακούφιση από τα συμπτώματα της μυκητίασης, στα οποία συμπεριλαμβάνονται η κατάθλιψη, η ανησυχία, η ευερεθιστότητα, η δυσπεψία, η ληθαργική διάθεση, οι ακραίες τροφικές και περιβαλλοντολογικές αλλεργίες, η ακμή, το ξηρό και ευαίσθητο δέρμα, ημικρανίες, πονοκέφαλοι, μολύνσεις των γεννητικών οργάνων, κυστίτιδες, κολπίτιδες, προεμηνορρυσιακό σύνδρομο και προβλήματα περιόδου.
    • Τα αποτελέσματα μπορεί να αρχίσουν να φαίνονται από την πρώτη κιόλας ημέρα αλλά θα γίνουν πλήρως αντιληπτά μέσα σε 10 ημέρες.


    Το Threelac περιέχει 3 στελέχη ζωντανών γαλακτοβάκιλων που μπορούν να βοηθήσουν το σώμα να ξεφορτωθεί τη μόλυνση από μαγιά και μύκητες. Κανένα άλλο προϊόν στην αγορά δεν περιέχει αυτό τον εκπληκτικό συνδυασμό αντιμετώπισης της μυκητίασης. Εκατομμύρια κουτιά του
    Threelac έχουν πουληθεί στην ανατολή πριν το προϊόν αυτό έρθει στη Δύση!
    Έχετε κατά νου ότι αυτό δεν είναι ένα αδοκίμαστο προϊόν πάνω σε κάποιους ανθρώπους όπως εσείς. Αυτό το προϊόν είναι η πιο διαδεδομένη φόρμουλα θεραπείας της Candida στην Ιαπωνία. Έχει χρησιμοποιηθεί εκεί για αρκετά χρόνια από τους ανθρώπους πριν κάνει την εμφάνισή του στην Ευρώπη και στις Ηνωμένες Πολιτείες.


    Ο τρόπος που δουλεύει το Threelac ...
    Αν το κοιτάξετε από κοντά, το Threelac μοιάζει σαν τριμμένοι κίτρινοι "φρουτώδεις βρόγχοι". Είναι μια λεπτόκοκκη κίτρινη σκόνη, μια σκόνη που έχει μια ευχάριστη γεύση λεμονιού. Μια σκόνη που καταπίνεται πολύ εύκολα και ευχάριστα με ένα ποτήρι νερό. Όμως αυτή στην πραγματικότητα είναι μια ειδική προβιωτική σκόνη. Είναι σχεδιασμένη με τέτοιο τρόπο για να προστατεύει το έντερο και το στομάχι από το τραχύ γαστρικό υγρό. Αυτή είναι μια πολύ πρωτοποριακή φόρμουλα της βιομηχανίας προβιωτικών ενώσεων. Τα φιλικά βακτήρια του Threelac, Cacillus Coagulans, Bacillus Subtilis and Enterococcus Faecalis, σας βοηθούν να ελέγξετε τους ανεπιθύμητους μύκητες ενώ βρίσκονται ακόμη στο έντερό σας πριν αυτά εισχωρήσουν μέσα στη ροή του αίματος. Σε σχέση με τις συμβατικές θεραπείες, είναι πιο οικονομική η χρήση του.


    Τα συστατικά του ThreeLac είναι:
    Βάκιλος Coagulans (200 εκατομμύρια μονάδες), Βάκιλος Subtilis (25 εκατομμύρια μονάδες), Εντερόκοκκος Faecalis (25 εκατομμύρια μονάδες), σκόνη χυμού λεμονιού, ραφιναρισμένη σκόνη μαγιάς, φυτικές ίνες.

  • Τεστ
    Λέγεται ότι πάνω 80% του πληθυσμού της Γης εμφανίζει μολύνσεις από candida. Μπορείτε να κάνετε ένα απλό τεστ στο σπίτι σας για να διαπιστώσετε αν έχετε ένα τέτοιο δυνητικό πρόβλημα:

    Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε το πρωί, πριν βάλετε ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ στο στόμα σας, πάρτε ένα διαφανές καθαρό ποτήρι. Γεμίστε το με νερό και φτύστε σ’ αυτό λίγο σάλιο πάνω στην επιφάνεια του νερού. Παρατηρήστε το ποτήρι για 30 έως 45 λεπτά. Αν έχετε πρόβλημα από την Candida, θα δείτε νήματα (σαν ποδαράκια μέδουσας) να κρέμονται μέσα στο νερό από το σάλιο που επιπλέει στην κορυφή του, ή κάτι σαν «σύννεφο» από σάλιο να αιωρείται ή να βυθίζεται στον πάτο του ποτηριού. 
    Αν δεν υπάρχουν καθόλου νήματα και το σάλιο επιπλέει ακόμα μετά από μια ώρα ή έχει διαλυθεί στο νερό ακόμα, πιθανότατα έχετε φυσιολογικά επίπεδα μυκήτων κάτω από τον έλεγχο του σώματός σας. Το THREELAC τότε μπορεί να χρησιμοποιηθεί από σας απλά για να διατηρήσετε μια υγιή εντερική χλωρίδα.
    Καθώς παίρνετε το ThreeLac, κάντε το τεστ αυτό κάθε εβδομάδα. Κάποια στιγμή θα δείτε το σάλιο σας να επιπλέει χωρίς «ποδαράκια» στο πάνω μέρος του νερού. Εξαρτάται βέβαια από τη σοβαρότητα της προσβολής, από candida ή άλλους παθογόνους μύκητες, το πόσος καιρός θα χρειαστεί για να δείτε αυτή την καθαρή εικόνα. Ίσως χρειαστείτε ακόμα και 5 φακελάκια ThreeLac την ημέρα για να αρχίσει να μειώνεται η ανάπτυξη αποικιών candida μέσα στο έντερό σας.



    Δίαιτα για την καταπολέμιση της Candida Albicans   

  • Γενικά πρέπει να αποφευχθούν όσα τρόφιμα περιέχουν ζάχαρη ή μαγιά. Πιο συγκεκριμένα:


  • Τι δεν πρέπει να τρώτε: 
    - Ξύδι, Τουρσί, Καπνιστά, Ελιές, Τυρί, Ντρέσινγκ, Σος, Μαγιονέζα, Αλαντικά 
    - Μαγιά, Ψωμί, Φρυγανιά, Ζυμαρικά, Πίττες, Πίτσες κλπ. 
    - Ζάχαρη & υποκατάστατα, Μέλι, Γλυκά, Καραμέλες, Τσίχλες, Σοκολάτα, Παγωτό και ότι γενικά περιέχει ζάχαρη. 
    - Συντηρητικά, Αναψυκτικά, Κονσέρβες, Κουτιά ντομάτα πελτέ, Κύβο Κνορ, Αμίτα κτλ. 
    - Καφέ & υποκατάστατα, Τσάι, Αλκοόλ, Μπύρα, Κρασί κτλ. 
    - Ξερά φρούτα, Σταφύλια φρέσκα, Σύκα φρέσκα κτλ 
    - Μανιτάρια 
    - Γαλακτοκομικά

  • Τι θα τρώτε:
    Όλα τα λαχανικά: αρακά, πατάτα, ντομάτα, φασόλια, κρεμύδια, μελιτζάνα. χόρτα κτλ. (εκτός από αυτά που σας προκαλούν ενοχήσεις).
    Όλα τα φρούτα: εκτός από σταφύλια και σύκα.
    Όλα τα όσπρια: φασόλια, φακές, φάβα κτλ.
    Όλα τα κρέατα, ψάρια, κοτόπουλο και αυγά.
    Όλα τα δημητριακά: κουάκερ, νιφάδες από σόγια ή σύκαλη κλπ.
    Ρύζι, πλιγούρι.
    Ξηρούς καρπούς μόνο σε τσόφλι: καρύδια, φουντούκια και αμύγδαλα (τα καθαρισμένα συχνά έχουν μούχλα).
    Νερό εμφιαλωμένο.
    Όλα τα προϊόντα φράσκα.
    Γιαούρτι και βούτυρο.







  • 38 σχόλια:

    JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

    Αργησα να περασω λογω εξεταστικης αλλα επανορθωνω σημερα αφηνοντας ευχες για καλο υπολοιπο εβομαδας.Να εισαι παντα καλα.Παντα ενημερωτικες οι αναρτησεις σου.

    Ανώνυμος είπε...

    Ευχαριστουμε πολυ, πολυ χρησιμη η πληροφορια :)
    Να εισαι παντα καλα.
    /Χριστινα Π.

    Morgana (Ευρυνόμη) είπε...

    Ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια!!! Τέτοια λόγια μας δίνουν τη δύναμη να συνεχίσουμε :)

    Ανώνυμος είπε...

    Που μπορουμε να βρουμε αυτο το προιον;

    Morgana (Ευρυνόμη) είπε...

    Μπορείτε να μας στείλετε mail ή να συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας δίπλα και θα σας απαντήσουμε.

    Ανώνυμος είπε...

    Είχα έντονα δερματικά προβλήματα (μηκυτιάσεις δερματίτιδες. Πηγαινα απο δερματολογο σε δερματολόγο και το μονο που κανανε ηταν να με πασαλείβουν με αλοιφές (και κορτιζονούχες) Εν τω μεταξυ μια γιατρός μου είπε να κοιτάξω το ζαχαρο μου και να κανω ομοιοπαθητική. Εφαρμόσα και την διαιτα που περιγραφετε και τερμα οι μηκυτες. ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟ ΕΛΕΓΕ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΑΛΟΙΦΩΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΠΩΣ Η ΔΙΑΤΡΟΦΗ

    Unknown είπε...

    Πωα μπορω να το παραγγειλω;

    Morgana (Ευρυνόμη) είπε...

    Προς Lily Trigka:
    Στείλτε μαιλ στο oiko.iasis@gmail.com γιατί μας δώσατε λάθος διεύθυνση μαιλ και δεν μπορούμε να απαντήσουμε.

    Ανώνυμος είπε...

    Περιλαμβανει ιχνη γαλακτος?

    Ανώνυμος είπε...

    Το παραγγειλα.Εμπεριέχει όμως ραφιναρισμένη σκόνη μαγιάς. Δεν είναι άξιο απορίας αυτό εφόσον η μαγιά απαγορεύεται από τη διατροφή του πάσχοντος από καντιντίαση?

    Morgana (Ευρυνόμη) είπε...

    Tο ThreeLac περιέχει φιλικά βακτήρια (Cacillus Coagulans, Bacillus Subtilis και Enterococcus Faecalis) και όχι μύκητες. Τα βακτήρια αυτά βοηθούν στον έλεγχο των ανεξέλεγχτων μυκητών ενώ βρίσκονται ακόμα στο έντερο πριν αυτά εισχωρήσουν μέσα στη ροή του αίματος. Και για τη ραφιναρισμένη σκόνη μαγιάς που περιέχει, η διατροφική και ραφιναρισμένη μαγιά διαφέρει από την κατασκευασμένη μαγιά που χρησιμοποιείται για τα προϊόντα του εμπορίου ή τη μαγιά που πωλείται στα σούπερ μάρκετ. Διαφέρει επίσης από τη μαγιά μπύρας. Η ραφιναρισμένη μαγιά είναι πλούσια σε βιταμίνες B, ειδικά B12 και δεν περιέχει ζωντανή μαγιά ή οτιδήποτε θρέφει την Κάντιντα.

    Ελπίζουμε να βοηθήσαμε στην καλύτερη κατανόηση.

    platon_21 είπε...

    Παρακαλω πολυ να μου πειτε πως θα παραγγειλω το προιον.

    Ευχαριστω.

    Morgana (Ευρυνόμη) είπε...

    Παρακαλώ στείλτε μαιλ ή γράψτε στη φόρμα επικοινωνίας στη δεξιά στήλη.
    Ευχαριστώ

    Ανώνυμος είπε...

    Αν δεν εχεις καντιντα ειναι καλο να το παρεις?

    Ανώνυμος είπε...

    Ακόμη κι αν δεν έχετε candidiasis, είναι καλό να το παίρνετε προληπτικά. Το 95-98% του πληθυσμού στις μέρες μας μπορεί να πάσχει από candidiasis και να μη το γνωρίζει, λόγω του σύγχρονου τρόπου ζωής και διατροφής.

    Unknown είπε...

    Καλησπέρα :-)
    Που θα μπορουσα νά βρω το προϊόν αυτό??

    Morgana (Ευρυνόμη) είπε...

    Γεια σας! Στείλτε μαιλ για τις απορίες. Τα στοιχεία επικοινωνίας αναγράφονται πάνω δεξιά στη σελίδα.

    Ανώνυμος είπε...

    Καλημέρα, είμαι σε αντηπικτικά, και αυτα επιρεάζονται απο οτιδπηποτε έχει σχέση με την βιταμίνη Κ. Μπορω να πάρω το προιόν?

    Morgana (Ευρυνόμη) είπε...

    Ναι, φυσικά μπορείτε να πάρετε το Three Lac χωρίς πρόβλημα.

    Ανώνυμος είπε...

    γεια σασ το παραπανω μπορουν να το παρουν και παιδια?αν ναι σε τη δοση?ευχαριστω

    Unknown είπε...

    Πως μπορω να το παραγγειλω; Επηρεαζει το στομαχι; Εχω προβλημα με γαστριτιδα κ παλιδρομηση.

    Oiko-Iasis είπε...

    Δεν επηρεάζει καθόλου το στομάχι. Μπορούν να το πάρουν και παιδιά. Μπορείτε να στείλετε μαιλ για περισσότερες πληροφορίες.

    Ανώνυμος είπε...

    Καλησπερα. Ειμαι εγκυος,μπορω να το παρω?

    Οίκο-Ίασις είπε...

    Αν ο γιατρός σας επιτρέπει να λαμβάνετε προβιοτικά κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, μπορείτε να το παίρνετε άφοβα.

    Ανώνυμος είπε...

    Έχχω πολλά συμπτώματα εδώ και μηνες και οι γιατροί δεν μου βρίσκουν τίποτα.Έχω ταλαιπωρηθεί απίστευτα,θα ήθελα να μου πείτε αν υπάρχει μια πιο αξιόπιστη εξέταση που να αποδυκνείει την ύπαρξη καντιντίασης.Σας ευχαριστω

    Oiko-Iasis είπε...

    Υπάρχουν αιματολογικές εξετάσεις για αντισώματα candidiasis IgG, IgA και IgM (αν βρεθούν σε αυξημένα επίπεδα).

    Ανώνυμος είπε...

    Σας ευχαριστω για την αμεση απαντηση,το πρωι εκανα και το τεστ με το σαλιο και ειχε κατακαθισει στον πατο του ποτηριού ,και οσο ειχε μεινει στην επιφανεια ειχε κατι σαν κλωστουλες που κρεμονταν από κατω

    Ανώνυμος είπε...

    ΔΥΣΤΙΧΩΣ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΜΑΣ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΥΠ' ΟΨΙΝ ΜΕΜΟΝΟΜΕΝΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΤΟΥΣ. ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΤΗΝ ΕΚΑΤΣΕΣ ΤΗ ΒΑΡΚΑ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΒΑΡΙΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΑΠΕΜΠΣΟΥΝ.... ΟΠΟΥ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ! ΙΣΩΣ ΤΟΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ...!
    ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΛΙΧΕΙΝΑΣ Π.Χ. ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΚΑΝΤΙΝΤΙΑΣΗ. ΜΕ ΤΑ ΑΝΤΙΜΥΚΗΤΙΑΣΙΚΑ ΔΕΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΔΙΑΤΡΟΦΗ.
    ΤΗΝ ΑΝΑΦΕΡΩ ΣΑΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ. ΘΕΛΕΙ ΕΙΔΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΜΑΣ....ΑΓΡΟΝ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ. ΕΜΠΕΙΡΙΚΑ ΣΑΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΥΚΗΤΙΑΣΕΩΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ. ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ. ΣΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΣΕ ΤΡΕΛΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΒΟΗΘΑΝΕ ΤΗ ΚΑΝΤΙΝΤΙΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΙΝΩΝΟΥΝ.
    ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΜΙΛΗΣΑ ΓΙΑ ΚΑΝΤΙΝΤΑ ΑΛΜΠΙΚΑΝΣ ΨΑΧΝΑΝΕ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.
    ΑΝ Η ΚΑΝΤΙΝΤΙΑΣΗ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΟ ΝΕΥΡΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΣΕ ΦΥΛΑΕΙ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΘΟΥΝ ΑΣΧΗΜΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ Η ΚΑΝΤΙΝΤΙΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΛΙΧΕΙΝΑΣ, ΣΤΟΜΑΤΟΣ, ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΙΑ. ΑΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟ ΘΑ ΣΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΓΙΑ ΨΥΧΑΚΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΤΥΧΕΙ...

    Unknown είπε...

    Voithaei kai gia to stoma auto ?

    Morgana (Ευρυνόμη) είπε...

    Ναι βοηθάει

    Romeos είπε...

    Πολύ καλες πληροφορίες.το στέλνετε και Κύπρο ;αν ναι πως και πόσο στοιχίζει ;ευχαριστω

    Γιάννης είπε...

    Για τη στοματοφαρυγγική καντιντίαση, εξαιρετικά αποτελέσματα έδειξαν τα εργαστηριακά ευρήματα από τη δοκιμή που έγινε με οδοντόκρεμα με Γανόδερμα από σκόνη σπορίων (MIC <2 mg/ml).

    Η μελέτης δημοσιεύτηκε το 2010 στο Journal of International Oral Health.

    pg είπε...

    καλησπερα θα ηθελα να μαθω ποσο εχει το προιον και που μπορω να το αγορασω??

    Ανώνυμος είπε...

    Υπάρχει ελλαδα που θα το βρουμε? Και πόσο κοστιζει? Ευχαριστω

    Unknown είπε...

    Καλησπέρα θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι εγώ έχω θέματα γυναικολογικα έκανα εξετάσεις αλλά δε μου βρίσκουν κάτι άλλα εγώ έχω πρόβλημα μεγάλο και ο άντρας μου έχει βγάλει κάτι ερεθισμους στο δέρμα του.... Είναι καλό να το πάρουμε η πρέπει να μας το εγκρίνει γιατρός ?

    Oiko-Iasis είπε...

    Το ThreeLac μπορεί να καταναλωθεί και προληπτικά. Περισσότερες πληροφορίες στείλτε στο μαιλ ή συμπληρώνοντας τη φόρμα στη διπλανή στήλη.

    Unknown είπε...

    Γεια σας.
    Πως μπορει μια δοατροφη που περιεχει οσπρια και πατάτες να ειναι ωφελιμη για την παυση αναπτυξης του καντιντα.
    Ευχαριστω πολυ.

    σισσυ είπε...

    καλησπερα σασ εγω εχω μυκητα στν κολπο μπορω ν τ παρω???

    Blog Widget by LinkWithin