Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

ΜΑΝΙΤΑΡΙ Chaga - Για καρκίνους του Αναπνευστικού και του Πεπτικού Συστήματος

Για αιώνες οι λαοί της Σιβηρίας και άλλοι βόρειοι λαοί της Ασίας, σε πολλές περιοχές του πλανήτη, στην Ευρώπη και στη Βόρεια Αμερική έχουν ιδιαίτερα επιβραβεύσει το μανιτάρι chaga για τις μεγάλες
ιατρικές και θεραπευτικές δυνάμεις του.

Το Chaga έχει την εμφάνιση μιας μαύρης, ακανόνιστης, πολτοποιημένης μάζας, μεγαλώνει πάνω σε κορμούς δέντρων και είναι συνήθως μονήρες. Το Chaga είναι ένα μυκητιασικό παράσιτο που αντλεί τα θρεπτικά συστατικά του από τα δέντρα που ζει, και όχι από το έδαφος. Υπάρχουν περισσότερα από εκατό είδη φαρμακευτικών μανιταριών που βρέθηκαν να αναστέλλουν την ανάπτυξη διαφόρων ειδών όγκων, αλλά ιδιαίτερα οι καρκίνοι του στομάχου, του οισοφάγου, και των πνευμόνων είναι πολύ ευάλωτοι στο Chaga.

Γενικές θεραπευτικές ιδιότητες - Συστατικά:
- Οι πολυσακχαρίτες του ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα, θεραπεύουν τον καρκίνο καθώς και
βακτηριδιακές και ιογενείς λοιμώξεις
- Betulinic οξύ για την αντιμετώπιση ιικών μολύνσεων και όγκων
- Τριτερπένια για μείωση της χοληστερόλης, βελτίωση της κυκλοφορίας, αποτοξίνωση του ήπατος, θεραπεία της ηπατίτιδας, για βρογχίτιδα, άσθμα, βήχα και άλλα.
- Γερμάνιο (συλλέκτης ελεύθερων ριζών ) καθαρίζει το αίμα, ομαλοποιεί την αρτηριακή πίεση, και προλαμβάνει σχηματισμό όγκων.
- Άλλα νουκλεοτίδια, μέταλλα και αμινοξέα που περιλαμβάνουν σαπωνίνες, μαγνήσιο, χρώμιο, σίδηρο, κάλιο, βήτα-γλουκάνη, inotodiol, ισοπρενοειδή, κ.α.

Striking the flint


Ο μύκητας chaga έχει από τα υψηλότερα ποσά αντι-οξειδωτικών οποιασδήποτε ουσίας καταναλώνεται από τον άνθρωπο. Η παραδοσιακή ιατρική της Σιβηρίας για σύγχρονες χρήσεις στο τσάι που γίνεται από Chaga μύκητα περιλαμβάνει εφαρμογές όπως:

- Τόνωση του ανοσοποιητικού συστήματος, μετά από σοβαρή ασθένεια και μετεγχειρητικές ιατρικές
πράξεις.
- Αντιμετώπιση των ασθενειών του στομάχου
- Ήπαρ και καρδιακές παθήσεις
- Υπέρταση
- Διαβήτης
- Καρκίνοι, συμπεριλαμβανομένων εκείνων του μαστού, του ήπατος, της μήτρας, και του γαστρικού
σωλήνα.
- Για την πρόληψη κακοήθων όγκων
- Ως αντι-ψωριασικό, για έκζεμα και άλλες ασθένειες του δέρματος. Η θεραπεία είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική σε περιπτώσεις νόσου του δέρματος σε συνδυασμούς με διάφορες φλεγμονώδεις ασθένειες, του γαστρεντερικού, του ήπατος και των χοληφόρων αγγείων.
- Ως αντι-φλεγμονώδες για τραύματα, εγκαύματα, κρυοπαγήματα, νεανική ακμή, απολέπιση του δέρματος κλπ.




1 σχόλιο:

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

(✿ ♥‿♥) ♫(✿ ♥‿♥) ♫(✿ ♥‿♥) ♫(✿ ♥‿♥) ♫(✿ ♥‿♥) ♫(✿ ♥‿♥) ♫ Mετά απο πολύ καιρό λογω στρατου είπα να μπω στο σπιτικο μου για να σας ευχηθω!!Γιορτες ερχονται και περνω απο το σπιτικό σου να ευχηθω ΚΑΛΑ ΜΑΓΙΚΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ γεμάτα υγεία-αγάπη - ευτυχια.Οι Αγιες μέρες ας απαλύνουν τον πόνο σε οσους υποφέρουν και ας δώσουν σε όλους μας οτι πιο ανθρώπινο υπάρχει για να νιώσουμε όμορφα!!(✿ ♥‿♥) ♫(✿ ♥‿♥) ♫(✿ ♥‿♥) ♫(✿ ♥‿♥) ♫(✿ ♥‿♥) ♫(✿ ♥‿♥) ♫

Blog Widget by LinkWithin