Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Ενέργεια - Ποια φυσικά προϊόντα μπορούν να μας δώσουν!


ΤΡΙΑ ΝΕΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΝΑΝΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ 
 ΣΤΗΡΙΓΜΕΝΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΦΥΣΙΚΕΣ ΘΡΕΠΤΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ, ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ & ΙΧΝΟΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ!

ΠΡΟΪΟΝ 1o : ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟ A.C.T. – ΚΥΤΤΑΡΙΚΟ ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΤΙΚΟ ΜΕΓΙΣΤΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ

Κάθε κύτταρο στο σώμα σας εξαρτάται από την διαθέσιμη ενέργεια για να εκτελέσει τις λειτουργίες του. Οι περισσότεροι άνθρωποι τρώνε τροφές υψηλές σε θερμίδες και χαμηλές σε θρεπτικές ουσίες που τα κύτταρα χρειάζονται για να λειτουργήσουν σωστά. Το A.C.T. απευθύνεται σε ειδικές μεταβολικές διαδικασίες για να δημιουργήσει άριστες συνθήκες για ενεργειακή απόδοση σε κυτταρικό επίπεδο. Συλλαμβάνει τα καλύτερα συστατικά της φύσης μέσω της χρήσης της σύγχρονης επιστήμης. Το A.C.T. χρησιμοποιεί τη φύση και εκμαιεύει τα πιο καλά και υγιή συστατικά της χωρίς απολύτως καμία παρενέργεια. Οι θρεπτικές ουσίες του απαντώνται αποκλειστικά σε φυτά, βότανα, φρούτα και λαχανικά. Λαμβάνετε ταυτόχρονα και ΕΝΕΡΓΕΙΑ και ΤΡΟΦΗ όταν η Φύση και η Επιστήμη συνεργάζονται τόσο στενά.


actonthego.jpg

Αισθάνεστε τις αλλαγές από την πρώτη κιόλας ημέρα λήψης του A.C.T σε μορφή υγρού διαλύματος. Αυτές είναι:
  • ΜΕΓΑΛΗ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ
  • Καθαρή νοητική λειτουργία και συγκέντρωση
  • Αισθάνεστε 20 χρόνια νεότεροι!
  • Σταματούν οι πόνοι των αρθριτικών
  • Ενεργοποιούνται όλα τα κύτταρα του σώματος
  • Ελέγχετε την όρεξη και χάνετε το περιττό βάρος
  • Κοιμάστε καλά και ξυπνάτε αναζωογονημένοι

ΠΡΟΪΟΝ 2ο : ΔΥΝΑΜΩΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΝΕΥΜΟΝΕΣ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΜΑΝΙΤΑΡΙ

Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ & ΔΥΝΑΤΗ ΟΤΑΝ Η ΑΝΑΠΝΟΗ ΕΙΝΑΙ ΙΣΧΥΡΗ!

 
Εδώ και αιώνες έχει ανακαλυφθεί ότι σε ορισμένα μέρη των ψηλών βουνών τουπλανήτη μας, ο αέρας κατέχει μια ιδιαίτερα ισχυρή πρανική ενέργεια (το Τσι ή Κι) πουμπορεί να θεραπεύσει όλες τις μορφές ζωής. Τα Cordyceps Sinensis είναι τα «Μανιτάριατων Βασιλιάδων» που περιέχουν σε μεγάλη ποσότητα αυτή την μεγάλη δύναμη.
Φύονται στα μεγάλα υψόμετρα των Ιμαλαΐων. Για 1500 ολόκληρα χρόνια ήτανπρονόμιο μόνο των «εκλεκτών». Τα ενεργειακά ‘Μαγικά Μανιτάρια’ Cordyceps,έχουν την ικανότητα, μεταξύ άλλων εκπληκτικών ικανοτήτων, να επαναφέρουν τονπνευμονικό ιστό και τους βρόγχους σε πλήρη νεανική λειτουργικότητα και υγεία.
 

 
ΠΡΟΪΟΝ 3ο : ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙΤΕ ΤO ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ IXNOΣΤΟΙΧΕΙO ΠΟΥ BOΗΘA ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΑΣ - Chromium
 
To πικολινικό χρώμιο είναι μια χηλικοποιημένη, υψηλά απορροφήσιμη μορφήχρωμίου, ενωμένη με πικολινικό οξύ που είναι ένα οργανικό οξύ το οποίο παράγεταιφυσιολογικά από τον οργανισμό. Χρήσιμο για τον έλεγχο του σακχάρου στο αίμα,συνεργάζεται με την ινσουλίνη του σώματος, ενδείκνυται σε περιπτώσεις έξεων γιαλήψη γλυκών και για καλύτερο μεταβολισμό του λίπους. Παρασκευάζεται σύμφωναμε την πατέντα Chromax-chromium picolinate. Είναι κατάλληλο για διαβητικούς καιάτομα που πάσχουν από καρδιοαγγειακές παθήσεις ή έχουν αυξημένη χοληστερίνη.

Chromium Picolinate

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blog Widget by LinkWithin