Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

Ελαιοθεραπεία στόματος



Η ελαιοθεραπεία είναι απλή αλλά πολύ αποτελεσματική μέθοδος καθαρισμού του αίματος.
Έχει αποδειχτεί ευεργετική για πολλές διαταραχές, όπως οι παθήσεις του αίματος, πνευμονικές και ηπατικές διαταραχές, παθήσεις δοντιών και ούλων, πονοκέφαλοι, δερματοπάθειες, πεπτικά έλκη, εντερικές διαταραχές, ανορεξία, παθήσεις καρδιάς και νεφρών, εγκεφαλίτιδα, νευρολογικά προβλήματα, ένδεια μνήμης, γυναικολογικές διαταραχές και οίδημα στο πρόσωπο.
Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κρατήσετε το λάδι στο στόμα σας.
Θα χρειαστείτε ελαιόλαδο, ηλιέλαιο ή σησαμέλαιο ψυχρής έκθλιψης.

 
Το πρωί, πριν πάρετε πρωινό, βάλτε μία κουταλιά της σούπας λάδι στο στόμα σας, χωρίς να το καταπιείτε. Στριφογυριστέ την ποσότητα λαδιού μέσα στο στόμα σας και περάστε το μέσα από τα δόντια σας, για 3 με 4 λεπτά. Έτσι, το λάδι θα αναμειχθεί με το σάλιο και θα ενεργοποιηθούν ένζυμα τα οποία προσελκύουν τοξίνες από το αίμα.
Γι' αυτό, είναι σημαντικό να φτύσετε το λάδι έπειτα από 3 με 4 λεπτά -δεν χρειάζεται να απορροφήσουμε ξανά αυτές τις τοξίνες. Θα διαπιστώσετε ότι το λάδι αποκτά γαλακτώδες, λευκό ή κίτρινο χρώμα, αφού είναι κορεσμένο από τοξίνες και δισεκατομμύρια επιβλαβή βακτήρια.


Για καλύτερα αποτελέσματα, επαναλάβετε το ακόμη δύο φορές.
Κατόπιν ξεπλύνετε το στόμα σας με μισό κουταλάκι του τσαγιού μαγειρική σόδα ή φυσικό θαλασσινό αλάτι.
Οδοντόβουρτσα Rinser για εύκολο ξέπλυμα δοντιών [video]

Αυτό το διάλυμα απομακρύνει τα υπολείμματα λαδιού και τοξινών.
Μπορείτε, επίσης, να βουρτσίσετε τα δόντια σας. Συνιστάται να ξύσετε τη γλώσσα.
Με την ελαιοθεραπεία θα πάψει η ουλορραγία, και τα δόντια θα λευκανθούν.
Σε περιόδους νόσησης, μπορείτε να κάνετε την ελαιοθεραπεία έως τρεις φορές την ημέρα, αλλά μόνο με άδειο στομάχι. Η ελαιοθεραπεία ανακουφίζει το ήπαρ καθώς αποβάλλει τοξίνες που το ήπαρ αδυνατούσε να αποτοξινώσει ή να απομακρύνει από το σώμα. Αυτό είναι ευεργετικό για όλο τον οργανισμό.
Επίσης μπορείτε να μασήσετε άνηθο για τη δυσάρεστη αναπνοή.
dill-anithos-386


 




Αν θέλετε να καταπολεμήσετε τη δυσάρεστη αναπνοή, μια γρήγορη λύση (εκτός από το πλύσιμο των δοντιών) είναι να μασήσετε λίγο άνηθο.
Ορισμένες φορές, η δυσοσμία του στόματος προέρχεται από το στομάχι και γι’ αυτό ο άνηθος μπορεί να αποδειχτεί αποτελεσματικός καθώς έχει τη δυνατότητα να ανακουφίζει από τα αέρια και να διευκολύνει την πέψη και να καταπραΰνει τους σπασμούς και τους πόνους των εντέρων.
Επίσης, σαν βότανο γενικά μπορεί να βοηθήσει στην παραγωγή γάλακτος στις νέες μητέρες και αποτρέπει τους κολικούς από τα βρέφη. Τονώνει τον οργανισμό και βοηθά στην καταπολέμηση των ιών.
Αυτό που θα πρέπει να προσέξουν οι γυναίκες όμως σχετικά με τον άνηθο είναι ότι η κατανάλωση του σε υπερβολικές ποσότητες, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, μπορεί να προκαλέσει αποβολή.

Πηγή: http://www.myworld.gr 
www.newsalamina.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blog Widget by LinkWithin