Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Modifilan - το αγνό καφέ φύκι

Modifilan είναι ένα φυσικό συμπλήρωμα διατροφής, είναι ένα συμπυκνωμένο εκχύλισμα από το καφέ φύκι - Laminaria Japonica. Αυτό το μοναδικό διατροφικό προϊόν παρέχει πολλά σημαντικά οργανικά στοιχεία που βρέθηκαν σε φύκια, όπως υδρογονάνθρακες, μέταλλα και βιταμίνες.
Τα φύκια φημίζονται εδώ και αιώνες για την ικανότητά τους να παρατείνουν τη ζωή, να προλαμβάνουν ασθένειες και να ενισχύουν την υγεία και την ομορφιά.


Το Modifilan, από τα καφέ φύκια το καφέ φύκια Laminaria Japonica, που συλλέγονται από τοκαταγάλανα νερά του Βόρειου Ειρηνικού, ειδικότερα χρησιμοποιήθηκε στη Σοβιετική Ένωση γιανα θεραπεύσει θύματα της καταστροφής του Τσέρνομπιλ όπως και ασθενείς που βρίσκονταν κάτω από λήψη χημειοθεραπευτικών και έκαναν ακτινοβολίες.

Από τότε, αυστηρές επιστημονικές και κλινικές μελέτες έχουν δείξει πολλά άλλα οφέλη του Modifilan:

Περιέχει Οργανικό Ιώδιο, Αλγινικά, Fucoidan Laminarin.
- Το Ιώδιο τροφοδοτεί το θυρεοειδή αδένα και βοηθά στον έλεγχο του μεταβολισμού. 
- Τα Αλγινικά (Alginate) είναι φυσικοί, απορροφητικοί πολυσακχαρίτες που στο πέρασμα μέσω της πεπτικής οδού, δεσμεύονται με τα τοξικά μέτάλλα που συχνά εκκρίνονται από τη χολή. Και καθώς το σώμα μας δεν μπορεί να απορροφήσει τα Αλγινικά, ειδικά όταν έχουν τραβήξει τα βαρέα μέταλλα, περούν με ασφαλή τρόπο και απεκκρίνονται παίρνοντας μαζί τους τα βαρέα μέταλλα. Συντελλούν με αυτό τον τρόπο πολύ αποτελεσματικά στην αποτοξίνωση του οργανισμού. 
- Το Fucoidan βοηθά στη φυσική εξάλειψη των επιβλαβών κυττάρωνμέσω της προώθησης της απόπτωσης ή αυτοκαταστροφής των καρκινικών κυττάρων. 
- Το Laminarin είναι ένας πολυσακχαρίτης που είναι χρήσιμος στην πρόληψη και τη θεραπεία απόκαρδιαγγειακές παθήσεις.

Το Modifilan σε σχέση με άλλα προϊόντα από φύκια είναι από τα πιο εύπεπτα και βιο-διαθέσιμα. 

Ειδικότερα, το MODIFILAN: · Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα.· Βοηθά στην προστασία κατά του καρκίνου του θυρεοειδούς και άλλων μορφών καρκίνου.· Βοηθά στην μείωση της υψηλής γλυκόζης στο αίμα και των επιπέδων χοληστερόλης.· Αποτοξινώνει το σώμα από τα βαρέα μέταλλα και τα ραδιενεργά στοιχεία, τις ελεύθερες ρίζες και τις τοξίνες.· Ομαλοποιεί το σωματικό βάρος με τη βελτίωση των γαστρεντερικών και των λειτουργιών του θυρεοειδή.· Δυναμώνει τα μαλλιά και τα νύχια, και τα βοηθά να μεγαλώνουν γρηγορότερα.· Βοηθά στην αποτοξίνωση των καπνιστών από το στρόντιο και το κάδμιο.


http://oiko-iasis.webnode.com/news/%CE%B4%CF%8E%CF%81%CE%BF%20%CE%AD%CE%BD%CE%B1%20modifilan!!!!/

1 σχόλιο:

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΚΑΙΡΟ ΕΙΧΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΑΠΟ ΕΔΩ.
ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΑΝ ΤΟΥ ΚΕΡΙΟΥ ΤΟ ΑΓΙΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΣΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ ΧΩΡΙΣ ΣΤΑΛΙΑ ΣΚΟΤΑΔΙ!!ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!!!!ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ.

Blog Widget by LinkWithin