Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

CNI Life Enzyme - Το Ένζυμο της Ζωής

ΤΑ ΠΡΩΤΟΓΕΝΗ ΕΝΖΥΜΑ - ΟΙ ΚΑΤΑΛΥΤΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ

Τα ένζυμα είναι οι καταλύτες όλων των βιοχημικών διεργασιών του σώματος συμπεριλαμβανομένης της σύνθεσης, της αποσύνθεσης, της οξείδωσης, της μεταφοράς και του ισομερισμού των ουσιών. Τα ένζυμα αποσυνθέτουν και μεταφέρουν την τροφή, απομονώνουν τις άχρηστες ουσίες που συσσωρεύονται στο αίμα, αποσυνθέτουν τους ιούς που προκαλούν φλεγμονές και κατεβάζουν τη χοληστερίνη στο αίμα για να διατηρήσουν την ισορροπία του PH.
Το λίπος απορροφάται από το σώμα ακόμη και αν δεν έχει ολοκληρωθεί η πέψη του, από το ένζυμο ‘λιπάση’. Αυτό το λίπος θα συσσωρευτεί αργότερα στα αιμοφόρα αγγεία με αποτέλεσμα την αρτηριοσκλήρυνση και την αύξηση της πίεσης του αίματος. Τα ένζυμα λειτουργούν σαν οι κύριοι συντελεστές για να διαλύσουν τις ξένες προς τον οργανισμό ουσίες και τα απόβλητα στα εντερικά και στομαχικά τοιχώματα, μεταβολίζοντας την τροφή κατά τη διάρκεια της διαδικασίας καθαρισμού του αίματος και βελτιώνοντας ταυτόχρονα την κυκλοφορία του αίματος.


Το CNI - Ένζυμο της Ζωής είναι ένα φυσικό σύνθετο ένζυμο το οποίο αναπληρώνει τα χαμένα ή ανεπαρκή ένζυμα μέσα στο σώμα, για να το καταστήσει ικανό να εκτελέσει τις φυσιολογικές χημικές του αντιδράσεις, καθυστερώντας έτσι τη γήρανση, προφυλάσσοντας το σώμα απέναντι στις ασθένειες και προκαλώντας μακροζωία.
Το Ένζυμο της Ζωής είναι το αποτέλεσμα του μόχθου ενός Ταϊβανέζου βιοχημικού του Dr. Chen Ming Ho, για πάνω από 30 χρόνια έρευνας. Όνειρο του Dr. Chen Ming ήταν η ανακάλυψη μιας νέας τεχνολογίας με την οποία θα μπορούσε να πετύχει μια ‘άμωμη’ στανταρισμένη εργαστηριακή εφαρμογή της φύσης απαλλαγμένη από τις παρενέργειες της επεξεργασίας. Και το πέτυχε! Επεξεργάστηκε φύτρα ειδικών φρούτων και λαχανικών με σύγχρονη βιοχημική νανοτεχνολογία. Τα ένζυμα που υπήρχαν μέσα σ’ αυτά διατηρήθηκαν σε άριστη κατάσταση έτσι ώστε να μπορούν να εξυπηρετήσουν και να ενεργοποιήσουν πλήρως τα σωματικά κύτταρα του λήπτη. Τα κοινά ένζυμα δεν μπορούν να επιβιώσουν σε υψηλές θερμοκρασίες και όξινο περιβάλλον, όπως είναι τις περισσότερες φορές το σώμα μας. Αυτά τα ένζυμα καταστρέφονται σε λίγα λεπτά από τη στιγμή που μπαίνουν στο σώμα. 
Αντίθετα, το Ένζυμο της Ζωής όχι μόνο αντέχει σε υψηλές θερμοκρασίες, (μέχρι και 80 βαθμούς Κελσίου!) αλλά επιβιώνει ακόμη και μέσα στο γαστρικό υγρό του στομάχου, ενώ συνεχίζει να ενεργοποιεί τα κύτταρα του σώματος.



Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά κάνουν το Ένζυμο της Ζωής μια ξεχωριστή εφεύρεση που έχει κερδίσει
επαίνους και αναγνώριση από ερευνητές σε ολόκληρο τον κόσμο. Στην πραγματικότητα, το Ένζυμο της Ζωής έχει θεωρηθεί ΕΝΑ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ. Προκαλεί τις αναγεννητικές διεργασίες του σώματος να λάβουν χώρα σε όλα του τα επίπεδα, και εξαλείφει οποιοδήποτε χρόνιο πρόβλημα υγείας και αν έχετε, όσο βαθύ και ριζωμένο στο σώμα και αν είναι. Εξαφανίζει τοπικά συσσωρευμένες χρόνιες φλεγμονές και όγκους, στο πεπτικό, στο ουρογεννητικό, στο αναπνευστικό και σε άλλα συστήματα. Καθαρίζει το αίμα, απομονώνει τα λίπη, τη χοληστερίνη και το ουρικό οξύ, βελτιώνοντας αφάνταστα την κυκλοφορία του. Καταστρέφει βακτήρια και μύκητες και αναζωογονεί πλήρως το σώμα αυξάνοντας την αντοχή του, τον κυτταρικό μεταβολισμό και την κυτταρική αναγέννηση.

Είναι δημιουργημένο ΜΟΝΟ από φυσικά συστατικά, όπως το καλαμπόκι, ο ανανάς, τα λευκά φασόλια, η παπάγια, το αγγούρι της θάλασσας, σπέρματα ρυζιού, τομάτα, νεροκολοκύθα, το φυτό burdock κ.ά. άγνωστα στη χώρα μας.


6 σχόλια:

D.Angel είπε...

Πέρασα να σου ευχηθώ καλές
γιορτές γλυκιά μου!
Αργησα λίγο αλλά
γενικώς έχω ψιλοχαθεί
από τα blogs
Καλά να περάσεις
και ο νέος χρόνος
να ναι καλύτερος
απ αυτον που φεύγει

ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ

Allan Ben είπε...

Cordyceps Sinensis είναι ένα παράσιτο που χρησιμοποιείται σε πολλά φάρμακα είναι αυτές τις μέρες λόγω της υψηλής ιατρικά οφέλη της.
Cordyceps

Morgana (Ευρυνόμη) είπε...

Καλές γιορτές D. Angel!!!!
Δεν πειράζει, είναι χαρά όταν περνάς!
Εύχομαι εξίσου ο νέος χρόνος να είναι καλύτερος από τον προηγούμενο και να σου κάνει τα όνειρα πραγματικότητα!

Morgana (Ευρυνόμη) είπε...

@ Allan Ben ευχαριστούμε για το σχόλιο, ναι γνωρίζουμε το Cordyceps εδώ και χρόνια και είναι από τα καλύτερα θεραπευτικά μανιτάρια που έχει βγάλει ποτέ η φύση με σχεδόν άμεσα αποτελέσματα.
Έχουμε σχετική ανάρτηση εδώ:
http://oiko-iasis.blogspot.com/2009/04/cordyceps-sinensis.html

Ανώνυμος είπε...

Επιτρέπεται στην καντιντιαση?

Morgana (Ευρυνόμη) είπε...

Και βέβαια κάνει για την candidiasi. Αν και το Τhree Lac είναι καλύτερο

Blog Widget by LinkWithin